براساس گزارشی در سال 2013 که در مجله تغذیه منتشر شده است ، اعتقاد بر این است که منبع سویا و مراحل پردازش مورد استفاده در تهیه محصولات سویا از جنبه های مهمی هائز اهمیت هستند. و عمدتا دلیل آن، تأثیرات قابل توجهی در محتوای برخی زیر واحد های پروتئین آن و ” مواد مغذی “موجود در سویا است. در همین گزارش به نگرانی های احتمالی ایمنی ناشی از افزایش مصرف محصولات سویا نیز اشاره شده است.وجود سویا یک موضوع بحث برانگیز است، و برخی از افراد وجود سویا در غذا را دوست ندارند. این در حالی است که امروزه سویا به عنوان “غذای سالم” شناخته می شود و بنابراین به محصولات فرآوری شده متعدد به ویژه چیزهایی مثل سبزیجات بسته بندی شده، شیر سویا، ماست سویا و … اضافه می شود. همچنین سویا جز اصلی در روغن سویا و پودر پروتئین سویا نیز هست.