خدمت به منافع مشتریان. پشتیبانی و روابط شخصی برای ما مهم است. از آنجا که ما متعلق به بانک ها هستیم ، ما این توانایی را داریم که پشتیبانی از سطح بالا و خدماتی را ارائه دهیم که بتوانند موارد اضافی را اضافه کنند.

خدمت به منافع مشتریان. پشتیبانی و روابط شخصی برای ما مهم است. از آنجا که ما متعلق به بانک ها هستیم ، ما این توانایی را داریم که پشتیبانی از سطح بالا و خدماتی را ارائه دهیم که بتوانند موارد اضافی را اضافه کنند.

پنسه به فرانسوی و پینچ Pinch در کتاب‌ها و مجلات آشپزی مکرر به کار برده می‌شود. معنی این لغت «نیشگون» است و به آن مقدار از شکر، نمک، جوش‌شیرین یا هر ماده دیگری است که بین انگشت شست و سبابه جا بگیرد. 

بلانش کردن یا سفید کردن اصطلاح و روشی فرانسوی است. برای حفظ رنگ و تازگی و همچنین طراوت و خواص سبزیجات و تره‌بار. در این روش، سبزیجات برای مدتی کوتاه حدود ۱۰ ثانیه تا حداکثر یک دقیقه در آب‌جوش بسته به نوع تره‌بار، سفتی و نرمی آن قرار می‌دهند، 

همیشه دستور شیرینی یا کیکی را که تصمیم دارید بپزید از اول تا آخر کاملا بخوانید. مطمئن شوید که تمام مواد لازم را در اختیار دارید. هیچگاه سعی نکنید که مواد دیگری را جایگزین بعضی از مواد کنید. تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت در هوای آشپزخانه بگذارید

مرغ ناپز؛ اگر می‌خواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت. برای آنکه گوشت‌های سفت یا برخی از مرغ ‌های دیرپز، زودتر پخته شود 

برای سوخاری کردن مرغ ابتدا آن را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود. بعد قطعات مرغ را در یک صافی خالی کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس زرده تخم مرغ را روی قطعات مرغ مالیده و آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید. 

اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیب‌زمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا می‌کند و فقط با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد. برای جلوگیری از ترکیدن پوس

احتیاج به کمک دارید !

همانطور که شناخته شده است و ما همه روز مشغول مشاوره شما هستیم. توصیه می کنیم قبل از رسیدن با ما تماس بگیرید ، بنابراین ما می توانیم باشما تماس بگیریم مشکلتان برطرف کنیم